ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δεν ξέρω αν το προσέξατε, αλλά «είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα», όπως έλεγε και ο Ντίνος Ηλιόπουλος στην ταινία

Χθες είχαμε την πρώτη απόπειρα κατάληψης νήσου για λογαριασμό του Ισλάμ (βλέπε Ερντογάν) από τους Αφγανούς «μπολιαστές» μας.
Οι απορίες για όσα έγιναν αλλά και για τη ΜΗ αντίδραση της κυβέρνησης είναι πολλές και τις συνόψισε ένας καλός φίλος στο facebook σχετικά με τις ταραχές που προκάλεσαν οι αλλοδαποί στη Λέσβο: «Πόσες συλλήψεις παράνομων αλλοδαπών έγιναν και πόσοι από αυτούς απελάθηκαν για τους εμπρησμούς και τις επιθέσεις στην Αστυνομία και σε περιουσίες στη Μυτιλήνη;
Πόσες φορές διέκοψαν το πρόγραμμα τα κανάλια που προβάλλουν τα τουρκικά σκουπίδια για να συνδεθούν με τη Μόρια; Σιγά το γεγονός. Αν χαστουκίσει αστυφύλακας κανέναν “ευπαθή” τσικουλάτα τσικιτά, τρεις ώρες αφιέρωμα θα κάνουν τα δελτία.
Συμπιέστε κι άλλο τις τοπικές κοινωνίες, αφήστε κι άλλο έρμαια χωριά και γειτονιές στη μαφία των ΜΚΟ, των μηδενιστών “αλληλέγγυων”, των δουλεμπόρων, των χρήσιμων ηλίθιων του Ερντογάν, και θα λάβετε τα επίχειρα της αθλιότητάς σας».
Μόλις έγινε λόγος για «ευπαθείς» ομάδες του πληθυσμού, ο νους ταξίδεψε μέχρι τον ΓΑΠ. Το αίτιο είναι μάλλον δυσερμήνευτο, αλλά ο συνειρμός έγινε. Ο ΓΑΠ, που λέτε, είχε συμβούλους και τον Κοτζιά (φωτό αριστερά) των Πρεσπών και τον Γιώργο Γεραπετρίτη (φωτό δεξιά), που σήμερα είναι υπουργός Επικρατείας και ουσιαστικά Νο 2 στην κυβέρνηση και «αντ’ αυτού» (όπου «αυτός» εννοείται ο πρωθυπουργός).
Ο ΓΑΠ, ο οποίος έχει σχολιαστεί όσο λίγοι πολιτικοί για τις πνευματικές δεξιότητές του (ή, ακριβέστερα, για τη θρυλούμενη έλλειψή τους) ουδέναν εκ των δύο υπουργοποίησε.
Οι Κοτζιάς και Γεραπετρίτης αξιολογήθηκαν από τον ΓΑΠ αυτοπροσώπως ως μη κατάλληλοι για ανάληψη καθηκόντων υπουργού στην κυβέρνηση που μας έμπασε δεμένους πισθάγκωνα στο Μνημόνιο.
Από την άλλη, ο Τσίπρας υπουργοποίησε Κοτζιά και ο Μητσοτάκης Γεραπετρίτη. Μετεγγραφές «αεροδρομίου», δηλαδή. Τώρα, ποιος είναι ο πιο έξυπνος;

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

ΚΑΙΡΟΣ

booked.net
+15
°
C
+17°
+10°
Αθήνα
Τετάρτη, 18
Πρόγνωση 7 ημερών

Μετάβαση στο περιεχόμενο