ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ελλάδα: “Σύμμαχος κλειδί”…

Ο Αμερικανός πρεσβευτής Τζέφρι Πάιατ είπε ότι η Ελλάδα αποτελεί για το ΝΑΤΟ έναν «σύμμαχο-κλειδί, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά την ανάσχεση της ρωσικής επιρροής».

➥ Βουνό το δίκιο του Πάιατ. Οι Ελληνες για να ανασχέσουν την επιρροή των Ρώσων έφτασαν να εκλέξουν πρωθυπουργό έναν βεριτάμπλ Αμερικανό πολίτη, τον Τζέφρι Παπανδρέου, ο οποίος είναι γνωστός και ως «Γιώργος ή Γιωργάκης ή ΓΑΠ ή αστροπελέκι».

➥ Οποια αμερικανιά βρεθεί στον δρόμο μας εμείς τη σηκώνουμε από κάτω, την παίρνουμε επ’ ώμου και την κουβαλάμε μέχρι τέλους!

➥ Οι Ρώσοι, που είναι εξαιρετικοί φίλοι μας (γι’ αυτό συνεργάζονται στενά με τους Τούρκους στην κατασκευή πυρηνικών εργοστασίων και τους πουλάνε S-400), αντέδρασαν στη διαπίστωση του Πάιατ.

➥ Η ρωσική πρεσβεία στην Ελλάδα δημοσιοποίησε ανακοίνωση όπου επισημαίνει τα ακόλουθα: «Είναι απορίας άξιο το σχόλιο του Αμερικανού πρέσβη στην Αθήνα στην εφημερίδα “Real News” ότι η Ελλάδα αποτελεί έναν σύμμαχο-κλειδί, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά την ανάσχεση της ρωσικής… επιρροής. Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να μάθουμε εάν συμφωνεί η ίδια η Ελλάδα με την ως άνω ψευδή “ανάλυση” του χαρακτήρα των ρωσοελληνικών σχέσεων».

➥ Κακώς αγχώνονται οι φίλοι και ομόδοξοι Ρώσοι. Στο Κοινοβούλιο, στα πανεπιστήμια, στα ΜΜΕ, στις επιχειρήσεις και σε όλες τις εστίες παραγωγής ισχύος η Ρωσία έχει περισσότερους φίλους από την Ελλάδα.

➥ Η ελληνόφωνη «ελίτ» πρώτα θα μεριμνήσει για όλες τις χώρες του κόσμου κι έπειτα για την πατρίδα μας. Να το σκεφτούμε σοβαρά να ιδρύσουμε κάποτε μια ελληνική πρεσβεία στην Αθήνα…

#NikosNote #np2020 #NikosPremier #dimokratianewsgr #Ellada943 #newsbreakgr
#Νίκος_Παχύλας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

ΚΑΙΡΟΣ

booked.net
+15
°
C
+17°
+10°
Αθήνα
Τετάρτη, 18
Πρόγνωση 7 ημερών

Μετάβαση στο περιεχόμενο