ΔΙΑΦΟΡΑ

Εξώδικο για μία συνάντηση Βαρδινογιάννη-Τσίπρα που δεν έγινε ποτέ…

Γράφει λοιπόν το lapolitica: «Εξώδικη δήλωση έστειλε ο επιχειρηματίας Βαρδής Βαρδινογιάννης στην ιστοσελίδα μας και στον εκδότη και διευθυντή του Lapolitica.gr και του Periodista.gr, Δημήτρη Μπεκιάρη, με αφορμή το ρεπορτάζ μας για τη συνάντηση του με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα».

Ιδού και η απάντηση του lapolitica.gr που «αποκάλυψε» τη συγκεκριμένη -ανύπρακτη- συνάντηση:
«Δεν έχουμε λόγο να αμφισβητήσουμε τους ισχυρισμούς του κυρίου Βαρδινογιάννη. Δεν έχουμε δηλαδή λόγο να αμφισβητήσουμε το γεγονός ότι ουδέποτε, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα. Σε κάθε περίπτωση και επαναλαμβάνοντας ότι δεν αμφισβητούμε τους ισχυρισμούς του Βαρδή Βαρδινογιάννη, αφαιρούμε το επίμαχο δημοσίευμα από τις σελίδες του Lapolitica.gr, ενώ θα ακολουθήσει σχετικό άρθρο από την συντάκτρια του ρεπορτάζ».

Αξίζει, ωστόσο, να επισημανθεί πως δύο άρθρα για την “συνάντηση” είχε δημοσιεύσει και το φιλοκυβερνητικό liberal.gr, όπως είχε επισημάνει το libre.gr. Προφανώς κάποια ανάλογη εξώδικη διαμαρτυρία θα έφθασε και στο συγκεκριμένο σάϊτ για το άρθρο του ιδιοκτήτη του Θανάση Μαυρίδη αλλά και του αρθρογράφου Σάκη Μουμτζή.

Πηγή: libre

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Facebook Pagelike Widget

Στο Twitter

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

ΚΑΙΡΟΣ

booked.net
+15
°
C
+17°
+10°
Αθήνα
Τετάρτη, 18
Πρόγνωση 7 ημερών