ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ευθεία

●Αυτοί που καίνε τη Λέσβο για να πάρουν άσυλο είναι οι άνθρωποι που θα μας… μπολιάσουν; Καθώς φαίνεται, δεν ήλθαν εδώ για να «ξεφύγουν» από κάτι, αλλά για να κατακτήσουν. Τη βία δεν την έχουν πια στο τσεπάκι τους. Την έχουν βγάλει από κει και τη χρησιμοποιούν όπου βρουν και όποτε μπορούν – δηλαδή, συνέχεια…
●Καλό το παραμύθι της συμβίωσης, του «μπολιάσματος» και του «πολιτισμικού εμπλουτισμού», αλλά έχει μόνο δράκο και κάκιστο τέλος. Ούτε βασιλοπούλα έχει ούτε κουφέτα από τον γάμο με τον ωραίο, ευγενή και τρελά ερωτευμένο πρίγκιπα.
●Οι τύποι που καίνε ένα νησί στην καθισιά τους και πλιατσικολογούν ατιμώρητοι είναι πεπεισμένοι ότι ήρθαν εδώ για να βρουν έτοιμες περιουσίες και μπόλικους δούλους – με την ευγενή χορηγία των ελληνόφωνων κυβερνήσεων και του διεθνούς κατεστημένου.
●Νόμπελ περίμεναν μερικοί αφελείς, επειδή διάφορες καλοσυνάτες γιαγιάδες νταχτίρντιζαν τα βρέφη απρόσκλητων μουσαφιραίων και, αντ’ αυτού, έλαβαν πυρ και πλιάτσικο.
●Η Ιστορία πολλών εκ των χωρών από τις οποίες προέρχονται οι ισλαμιστές έποικοι δείχνει ότι όσα λέμε εμείς για «δικαιώματα, ισότητες, θετικές διακρίσεις κ.λπ.» αυτοί δεν τα ακούνε μόνο βερεσέ, αλλά σε χρεώνουν μια ολόκληρη χώρα (τη δική σου) μόλις αρχίσεις να επιχειρηματολογείς τοιουτοτρόπως. Με το που σε ακούνε να λες τέτοια αντιλαμβάνονται πώς έχουν τα πράγματα εδώ και αρχίζει το πάρτι.
●Εχουμε το εξής πρωτόγονο, αλλά λογικό σχήμα που λειτουργεί στο μυαλό τους: «Εγώ θα κάνω οτιδήποτε για να περάσει το δικό μου, αλλά τα θύματα της χώρας υποδοχής δεν θα κάνουν οτιδήποτε για να με αποκρούσουν. Αρα, θα επικρατήσω». Αλήθεια είναι αυτό.
●Αν σε έναν ανταγωνισμό, ατομικό ή συλλογικό, σε μια διένεξη, σε διαφορά ή ακόμα και σ’ έναν πόλεμο ο ένας έχει αναστολές κι ο άλλος όχι, τότε μαντέψτε ποιος θα νικήσει.
●Η θρησκεία αυτών των ανθρώπων είναι απλή και δεν τους ταλαιπωρεί με δυσνόητα σχήματα. Οι πιστοί είναι πιστοί και, διά τούτο, πρέπει να είναι κυρίαρχοι για να διαδίδουν την πίστη, και οι άπιστοι είναι άπιστοι και πρέπει είτε να ασπαστούν την πίστη είτε να γίνουν δούλοι των μουσουλμάνων ή να πεθάνουν.
●Τόσο απλά είναι τα πράγματα, και όποιος εθελοτυφλεί δουλεύει για τους απέναντι, όχι για τους εδώ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

ΚΑΙΡΟΣ

booked.net
+15
°
C
+17°
+10°
Αθήνα
Τετάρτη, 18
Πρόγνωση 7 ημερών

Μετάβαση στο περιεχόμενο