ΚΟΣΜΟΣ

Μιχάλης Ιγνατίου: Σε κατάσταση άρνησης ο Τραμπ – Δίνει μόνο λανθασμένες συμβουλές

Μιχάλης Ιγνατίου: Σε κατάσταση άρνησης ο Τραμπ – Δίνει μόνο λανθασμένες συμβουλές

ΚΟΣΜΟΣ – UpdatenewsTeam

Οι ειδικοί προβλέπουν ότι οι θάνατοι από τον κορονοϊό θα φτάσουν τους 30.000 – 40.000

Πρώτες σε κρούσματα κορονοϊού σε ολόκληρο τον κόσμο είναι πλέον οι ΗΠΑ, ενώ κατέχουν και την πρωτιά στον αριθμό νεκρών ανά 24ωρο. Μάλιστα όπως όλα δείχνουν, οι ΗΠΑ, μέχρι και την επόμενη εβδομάδα θα είναι πρώτες σε νεκρούς συνολικά. Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του Open TV και του Έθνους στην Ουάσινγκτον, Μιχάλη Ιγνατίου, όλα δείχνουν ότι η δήλωση του  αντιπροέδρου Μάικ Πενς (σ.σ. είπε ότι η κατάσταση στις ΗΠΑ μοιάζει με αυτή στην Ιταλία) φαίνεται να επιβεβαιώνεται. 

Στο μεταξύ η ομάδα των ειδικών που ασχολείται καθημερινά με τις προβλέψεις υποθέτει ότι οι θάνατοι με τους σημερινούς ρυθμούς θα φτάσουν στα τέλη Απριλίου τους 30.000 – 40.000. Γι’ αυτό και ο ανταποκριτής του Open TV και του Έθνους σχολίασε ότι «η κυβέρνηση των ΗΠΑ λειτουργεί σπασμωδικά ενώ οι αποφάσεις που παίρνει τώρα έπρεπε να ληφθούν πριν δέκα μέρες.

O Τραμπ περιγράφεται σε “κατάσταση άρνησης” ενώ συμπλήρωσε ότι παίζεται ένα πολιτικό παιχνίδι με το θέμα των πιθανών θανάτων. Επιπλέον κάνει αναφορά σε αριθμούς θανάτων με τους οποίους διαφωνούν οι συνεργάτες του και δίνει λανθασμένες συμβουλές στις μαραθώνιες συνεντεύξεις Τύπου του. Επίσης δεν τολμά να πάρει την απόφαση για το κλείσιμο της χώρας που είναι το πιο σοβαρό φάρμακο για την αντιμετώπιση της κρίσης». 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

ΚΑΙΡΟΣ

booked.net
+15
°
C
+17°
+10°
Αθήνα
Τετάρτη, 18
Πρόγνωση 7 ημερών

Μετάβαση στο περιεχόμενο