ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Να καθαιρεθεί ο δήμαρχος Ιάσμου

Να καθαιρεθεί ο δήμαρχος Ιάσμου

Τούρκοι και τουρκόψυχοι δεν πρέπει να έχουν θέσεις ευθύνης στην Ελλάδα. Ο δήμαρχος Ιάσμου Ροδόπης Οντέρ Μουμίν ανήκει σε αυτή την κατηγορία και πρέπει να παυθεί άμεσα από τα καθήκοντά του.

Ο κ. Μουμίν μίλησε στην ετήσια γενική συνέλευση του παραρτήματος Προύσας του αλυτρωτικού Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης (ΒΤΤDD). Εκεί έδειξε τόσο απροκάλυπτα την προσήλωσή του στην πολιτική της Τουρκίας αποκαλώντας «υπουργούς μου» τους Τούρκους υπουργούς Τσαβίτ Τσαγκλάρ και Χακάν Τσαβούσογλου.

Επίσης είπε ότι «η καινούργια αποστολή, το καινούργιο όραμα του Δήμου Ιάσμου, θα είναι να αγκαλιάσει τη μητέρα πατρίδα από εδώ και πέρα. Είμαστε με δύναμη δίπλα στους αδελφούς μας, στην Κωνσταντινούπολη, στην Αγκυρα, στη Σμύρνη». Δηλαδή, κάποιος που έχει την ελληνική υπηκοότητα και έχει εκλεγεί δήμαρχος ελληνικού δήμου λέει ότι πολιτική επιδίωξή του θα είναι να «αγκαλιάσει» την «μητέρα πατρίδα» εννοώντας την Τουρκία!

Από τη μια κ. Μουμίν αναφέρεται στους Τούρκους υπουργούς ως «δικούς του» και δείχνει να πιστεύει στους θεσμούς της Τουρκίας κι από την άλλη εκφράζει τη δυσπιστία του στους ελληνικούς θεσμούς. Ανέφερε χαρακτηριστικά στην ομιλία του: «Εγώ θεωρώ ότι πρέπει να κοιτάξουμε με προσοχή τους αποφοίτους ελληνικών λυκείων. Και εγώ είμαι απόφοιτος ελληνικού γυμνασίου, λυκείου και πανεπιστημίου, αλλά δόξα τω Θεώ μέχρι σήμερα δεν έχασα τίποτα από την πίστη μου στον μουσουλμανισμό και στον τουρκισμό μου».

Επίσης αξιοσημείωτο ήταν ότι ο τουρκόψυχος δήμαρχος καταφέρθηκε εναντίον της παράταξης του Ισμέτ Καδή στο δημοτικό συμβούλιο Ιάσμου επειδή «συνεργάζεται με τους Ελληνες»!

Η ομιλία του δημάρχου Ιάσμου στην ετήσια γενική συνέλευση του παραρτήματος Προύσας του αλυτρωτικού Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης αποδεικνύει πόσο παταγωδώς απέτυχε η πολιτική του κατευνασμού της Αγκυρας και στο ζήτημα της Θράκης.

Οι πράκτορες του προαιώνιου εχθρού της Ελλάδας αλωνίζουν, η δράση τους κλιμακώνεται και η πρόθεσή τους να αφαιρέσουν εδάφη από τη χώρα μας εκδηλώνεται με κάθε τρόπο. Να μπει ένα τέλος σ’ αυτή την αθλιότητα. Ο δήμαρχος Ιάσμου πρέπει να λογοδοτήσει στη Δικαιοσύνη και να καθαιρεθεί.
#ΝΠ_

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

ΚΑΙΡΟΣ

booked.net
+15
°
C
+17°
+10°
Αθήνα
Τετάρτη, 18
Πρόγνωση 7 ημερών

Μετάβαση στο περιεχόμενο