ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ

Ο Άδωνις Γεωργιάδης λέει ότι δεν κολλάει ο ιός με τις… φωτογραφίες

Σφοδρές αντιδράσεις προκάλεσαν οι εικόνες από τον συνωστισμό στα αποκαλυπτήρια του αγάλματος του Κωνσταντίνου ΙΑ΄ Δραγάτση Παλαιολόγου, έξω από τον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίας Τριάδος Πειραιώς, το πρωί της Δευτέρας. Εικόνες στις οποίες φαίνεται μεγάλος συγχρωτισμός κόσμου, παρουσία επισήμων όπως ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Βασίλης Κορκίδης.

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που αντέδρασαν στον τρόπο με τον οποίο πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση, τη στιγμή μάλιστα που τα πρόστιμα πέφτουν βροχή για τις περιπτώσεις όπου τα μέτρα δεν τηρούνται.

Ο Αδωνις Γεωργιάδης, εμφανίστηκε στην Ερτ1 για να απαντήσει στον καταιγισμό ευθυνών αλλά για ακόμα μια φορά δεν κατάφερε να γίνει πειστικός.

Αφού πρώτα κατηγόρησε τους πιστούς για τη στάση τους, ο ίδιος απάντησε στην ερώτηση του δημοσιογράφου, αρνούμενος ότι ο ιός κολλάει από τις φωτογραφικές πόζες των επισήμων, στις οποίες ο ένας ήταν ασφυκτικά κοντά με τους υπόλοιπους και χωρίς να τηρείται κανένα από τα μέτρα ασφαλείας.

Μέτρα στα οποία έχουν υποχρεώσει τους πολίτες να πειθαρχούν και έχουν πληρώσει όλα αυτά τα εκατομμύρια στα κανάλια για να μας το υπενθυμίζουν.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Facebook Pagelike Widget

Στο Twitter

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

ΚΑΙΡΟΣ

booked.net
+15
°
C
+17°
+10°
Αθήνα
Τετάρτη, 18
Πρόγνωση 7 ημερών