#Ευθεία_ ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο ΣΥΡΙΖΑ ξεχνά τα δικά του γκλομπ

#Ευθεία_
Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί… Ο ΣΥΡΙΖΑ ξεχνά τα δικά του γκλομπ

Η Κουμουνδούρου ποντάρει στη διάχυτη δυσφορία της κοινωνίας, νομίζοντας ότι ο λαός έχει λησμονήσει
Αυτό που αναδείχθηκε, μεταξύ άλλων, στο ταραγμένο κλίμα των ημερών, είναι η βαθιά υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ.
Είναι πρόδηλο ότι τα επεισόδια που έλαβαν χώρα σε αθηναϊκές συνοικίες προκάλεσαν τους φιλήσυχους συντηρητικούς πολίτες, οι οποίοι έχουν συνηθίσει την Ελληνική Αστυνομία σε ρόλο φρουρού της νομιμότητας και όχι φόβητρου σε απλές καθημερινές δραστηριότητες.
Ο ΣΥΡΙΖΑ, σε ένα κρεσέντο θράσους, προσπάθησε να εκμεταλλευτεί τη διάχυτη δυσφορία της κοινωνίας, υπολογίζοντας ότι οι πολίτες έχουν βραχεία μνήμη και ότι νομιμοποιείται να διεκδικεί στην πολιτική σκηνή ρόλο κήνσορα.
Φαίνεται ότι στην Κουμουνδούρου θεωρούν ότι ο λαός ξέχασε τα «πονόψυχα» αριστερά γκλομπ, τα οποία η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα επιφύλαξε προς όσους διεκδικούσαν στους δρόμους το δίκιο τους απέναντι στις μνημονιακές επιλογές της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.
Στην πραγματικότητα, κανένας δεν ξέχασε τον σκαιό τρόπο με τον οποίο η προηγούμενη κυβέρνηση περιέβαλε με αριστερή… ευαισθησία όσους διαμαρτυρήθηκαν για το ξεπούλημα της Μακεδονίας, τους κατοίκους στις Σκουριές Χαλκιδικής, αλλά και φοιτητές, εργαζομένους και δημοσίους υπαλλήλους στις κατά καιρούς διεκδικήσεις τους.
Και, φυσικά, κανένας δεν ξεχνά το «αριστερό» ξύλο που έπεσε στην πλάτη των συνταξιούχων, όταν οι σεβάσμιοι απόμαχοι του εργασιακού βίου τόλμησαν να υπενθυμίσουν στον τότε ένοικο του Μαξίμου ότι με τα ψίχουλα που τους έδινε δεν μπορούσαν να ζήσουν.
Η ενόχληση του κ. Τσίπρα και η ζημιά που υπέστη το τρυφερό προφίλ του ήταν τέτοιες, ώστε οι σύμβουλοί του τού εισηγήθηκαν να κλείσει η οδός Ηρώδου Αττικού που περνά μπροστά από το Μέγαρο Μαξίμου, προκειμένου ο «Λουδοβίκος της Αριστεράς» να μην έρχεται σε στενή επαφή με τη δυσαρέσκεια των υπηκόων…
Ήταν η πρώτη φορά που μια από τις κεντρικότερες οδικές αρτηρίες της Αθήνας έκλεισε με αστυνομικά οδοφράγματα, προκαλώντας κυκλοφοριακό κομφούζιο στην περιοχή και αφόρητη ενόχληση στους πολίτες, που διαπίστωσαν τις απωθητικές συνήθειες μιας επηρμένης εξουσίας.
Επί ημερών Τσίπρα έπεσε ανελέητο ξύλο στους αθηναϊκούς δρόμους, αλλά, σύμφωνα με τη ρητορεία των επαγγελματιών του κόμματος, ήταν λελογισμένο. Οι άνθρωποι του τότε καθεστώτος υποστήριζαν ότι έβαλαν δικλίδες ασφαλείας στην Αστυνομία, την ώρα που η κρατική καταστολή στους δρόμους οργίαζε…
#ΝΠ_ #PDM2882 #dimokratianews

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Facebook Pagelike Widget

Στο Twitter

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

ΚΑΙΡΟΣ

booked.net
+15
°
C
+17°
+10°
Αθήνα
Τετάρτη, 18
Πρόγνωση 7 ημερών