ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΥΓΕΙΑ

Ο Τραμπ και το… θαύμα με το εμβόλιο

O Tραμπ και το… θαύμα με το εμβόλιο

Πάντα σημειώνονται υπόγειες μεθοδεύσεις και γίνονται διάφορα πονηρά «μαγειρέματα» στις εκλογικές αναμετρήσεις, όπου γης. Ομως αυτό που συνέβη στις ΗΠΑ δεν έχει προηγούμενο – και όλοι οι εχέφρονες άνθρωποι, που σέβονται τη δημοκρατία ως πολίτευμα αλλά και ως φιλοσοφία και τρόπο οργάνωσης του συλλογικού βίου, εύχονται αυτό το κακό να μη συνεχιστεί.
Ακόμα κι αν είναι αρνητική η άποψη που έχει κάποιος για τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, για το στιλ, τις πολιτικές αποφάσεις του, την επιχειρηματική δράση του και τον τρόπο άσκησης της πολιτικής κατά τη διάρκεια της θητείας του στον Λευκό Οίκο, δεν μπορεί να αγνοήσει τα πραγματικά περιστατικά.
Είναι η πρώτη φορά που τα ΜΜΕ ανακηρύσσουν πρόεδρο στην αποκαλούμενη υπερδύναμη πριν καν επισημοποιηθούν τα αποτελέσματα από τις Αρχές της χώρας και μάλιστα οι κυβερνήσεις τρίτων χωρών στέλνουν τα συγχαρητήριά τους και εκφράζουν ευχές για επιτυχή θητεία στον Λευκό Οίκο στον πρόεδρο των… μίντια!
Είναι η πρώτη φορά που λογοκρίνεται στον αέρα εν ενεργεία πρόεδρος των ΗΠΑ και διακόπτεται η μετάδοση ομιλίας του επειδή όσα έλεγε δεν άρεσαν στους ιδιοκτήτες των τηλεοπτικών δικτύων. Είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε μέσα κοινωνικής δικτύωσης να… αποφασίζουν ότι όσα λέει είναι ψευδή και ανυπόστατα (έχοντας προεξοφλήσει τη δικαστική έκβαση των καταγγελιών του Τραμπ για νοθεία στις πρόσφατες εκλογές) και να συνοδεύουν τις προεδρικές αναρτήσεις με επισημάνσεις για fake news.

#UpdatenewsTeam #dimokratianews #newsbreakgr #ellada94_3 #estianewsgr #updatenewsgr #espressonewsgr #updatenewsgr #N24PLUS #RealTime #np2020 #NikosNote

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

ΚΑΙΡΟΣ

booked.net
+15
°
C
+17°
+10°
Αθήνα
Τετάρτη, 18
Πρόγνωση 7 ημερών

Μετάβαση στο περιεχόμενο