ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι βασανιστές της πατρίδας μας

Οι βασανιστές της πατρίδας μας

Ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε είναι ένας από τους πιο εργώδεις αγγελιαφόρους του θανάτου. Ο υπουργός Οικονομικών της κυβέρνησης Μέρκελ εργάστηκε σκληρά για να σκορπίσει θανατικό σε χώρες όπως η Ελλάδα και υπερασπίζεται την αποστολή του και με δηλώσεις, όπως η ακόλουθη: «Δεν είναι με απόλυτο τρόπο ορθός ο ισχυρισμός ότι όλα υποχωρούν μπροστά στην προστασία της ζωής». Ο Σόιμπλε ξεστόμισε αυτή την αθλιότητα και η Ευρώπη την έκανε… γαργάρα! Το ίδιο και στην Ελλάδα, που έχει γεμίσει από πολιτικούς και μιντιακούς «παπαγάλους» των επιχειρημάτων του.

Το πρόσωπο του Σόιμπλε δεν ξεγελά κανέναν. Ο,τι βλέπεις σε μορφή, αυτό βρίσκεις και στην ψυχή. Τα δείγματα της γραφής του ανθρώπου αυτού είναι τόσα πολλά, ώστε, αν προσπαθήσεις να τα συγκεντρώσεις, εύκολα μπορεί να… χάσεις τον λογαριασμό. Ομως, πάντοτε αξίζει τον κόπο -και για πολιτικούς αλλά και για ιστορικούς λόγους- να γίνεται αναφορά στα πεπραγμένα του. Τώρα δεν είναι υπουργός Οικονομικών, αλλά πρόεδρος της ομοσπονδιακής Βουλής. Απελευθερωμένος από τα δεσμά της άσκησης πολιτικής, τώρα κάνει μόνο… ιδεολογία και εκφράζει το υποσυνείδητο της άρχουσας τάξης της Γερμανίας.

Δεν θα μπορούσε κάποιος να περιμένει κάτι άλλο από τον Σόιμπλε, παρά τη διατύπωση απόψεων όπως η προαναφερθείσα, η οποία βρίσκεται σε απόλυτη συνάφεια και… ευθυγράμμιση με την πολιτική κληρονομιά του Γ’ Ράιχ. Η ανθρώπινη ζωή δεν είχε και τόσο μεγάλη αξία για τους χιτλερικούς. Το απέδειξαν με τις εκατόμβες των αθώων θυμάτων που σκότωσαν στον βωμό της «μεγάλης Γερμανίας», του «χιλιετούς Ράιχ», της «τελικής λύσης», της «Νέας Τάξης» και των άλλων ιδεοληψιών, τις οποίες πλήρωσε ακριβά η ανθρωπότητα.

#ΝΠ_
UpdatenewsTeam

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

ΚΑΙΡΟΣ

booked.net
+15
°
C
+17°
+10°
Αθήνα
Τετάρτη, 18
Πρόγνωση 7 ημερών

Μετάβαση στο περιεχόμενο