ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΟΣΜΟΣ

Πάμε για αιματοχυσία στο Μπαχμούτ: Τεράστιες δυνάμεις μεταφέρει το Κίεβο

Έρχεται η μητέρα των μαχών στην Ουκρανία

Η Ουκρανία φέρεται να έχει δεκαέξι ταξιαρχίες στον άξονα της στρατηγικής σημασίας πόλης Μπαχμούτ αυτή τη στιγμή. Αυτός είναι ένας εντελώς παράλογος αριθμός για τα δεδομένα του πολέμου.

Κάποιοι αναλυτές υποστηρίζουν ότι ο συγκεκριμένος ισχυρισμός είναι προπαγάνδα των Ουκρανών για να ανακόψουν τις επιθέσεις των Ρώσων και να εμποδίσουν την κατάληψη της πόλης, καθώς εάν αυτός ο αριθμός ισχύει, είναι η μεγαλύτερη δύναμη που έχει συγκεντρωθεί σε ένα πεδίο από την αρχή του πολέμου.

Την σημασία της συγκεκριμένης πόλης όμως την έχουμε τονίσει εδώ και αρκετούς μήνες. Είναι ένας πραγματικός κόμβος για μεγάλο μέρος του ανατολικού μετώπου, γι’ αυτό και ο Ζελένσκι αναφέρεται συνεχώς στο συγκεκριμένο μέτωπο.

Εάν συνυπολογίσουμε τις τελευταίες κινήσεις των ρώσων οι οποίοι υποχώρησαν από την Χερσώνα για να διασφαλίσουν το εκεί μέτωπο στα όρια του ποταμού, φαίνεται ότι στο Μπαχμούτ θα κριθεί το μέλλον του πολέμου. Θα είναι οπωσδήποτε η πιο πολύνεκρη μάχη από την αρχή της σύρραξης. Εάν οι πληροφορίες για τον αριθμό των ουκρανικών ταξιαρχιών αληθεύουν, θα ακολουθήσει πραγματική αιματοχυσία.

#updatenewsTeam

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

ΚΑΙΡΟΣ

booked.net
+15
°
C
+17°
+10°
Αθήνα
Τετάρτη, 18
Πρόγνωση 7 ημερών

Μετάβαση στο περιεχόμενο