ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ

Πατούλης για την υγειονομική πολιτική και το χαλαρό άνοιγμα στον τουρισμό

«Βολές» Πατούλη για την υγειονομική πολιτική και το χαλαρό άνοιγμα στον τουρισμό

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ευθεία βολή στην υγειονομική πολιτική και στα χαλαρά προληπτικά μέτρα της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, παίρνοντας αποστάσεις από τη στάση εφησυχασμού που προκάλεσε έξαρση του κορωνοϊού.

Χωρίς να κρύβει τα λόγια του, υποστήριξε χαρακτηριστικά, αναφερόμενος έμμεσα στις ειδυλλιακές εικόνες στο ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνη: «Το μεγαλύτερο λάθος ήταν η τουριστική ελευθερία. Θα έπρεπε να επενδύσουμε στον ασφαλή τουρισμό με υγειονομικά πρωτόκολλα»!

Ο περιφερειάρχης αρνήθηκε ότι οι διαπιστώσεις του ενέχουν πολιτικές αιχμές, ωστόσο, όπως παρατηρούν στελέχη της Περιφέρειας, προσθέτουν ακόμα έναν ενοχλητικό κρίκο στη συστηματική κριτική που δέχεται η κυβέρνηση, ότι μετά την πρώτη συνετή αντιμετώπιση της πανδημίας έχασε τελείως τον έλεγχο.

Ο Γ. Πατούλης πάντως αποποιήθηκε κάθε ευθύνη για τα μαζικά κρούσματα στον οίκο ευγηρίας του Αγίου Παντελεήμονα, ισχυριζόμενος αόριστα ότι το παιχνίδι χάνεται στο πεδίο των αρμοδιοτήτων. Με άλλα λόγια, πέταξε την μπάλα εκτός γηπέδου, κάνοντας λόγο για «κάποιον φροντιστή» που μετέδωσε τον ιό, ανοίγοντας υγειονομική τρύπα…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

ΚΑΙΡΟΣ

booked.net
+15
°
C
+17°
+10°
Αθήνα
Τετάρτη, 18
Πρόγνωση 7 ημερών

Μετάβαση στο περιεχόμενο