ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΥΓΕΙΑ

Ποιες επιχειρήσεις και καταστήματα κλείνουν

Κοροναϊός: Ποιες επιχειρήσεις και καταστήματα κλείνουν

ΕΛΛΑΔΑ – UpdatenewsTeam

Ολόκληρη η λίστα που ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας Σωτήρης Τσιόδρας

Μία – μία οι εμπορικές επιχειρήσεις αναγκάζονται να αναστείλουν τη δραστηριότητά τους, καθώς τα κρούσματα αυξάνονται με ραγδαίους ρυθμούς. Σήμερα (13/3) η αρμόδια επιτροπή μέσω του Σωτήρη Τσιόδρα, ανακοίνωσε ότι μπαίνει προσωπινά λουκέτο σε μια σειρά από επιχειρήσεις με συγκεκριμένες δραστηριότητες. Στην ουσία, οι μοναδικές επιχειρήσεις που παραμένουν ανοιχτές είναι τα σούπερ μάρκετ, το λιανεμπόριο και φυσικά τα φαρμακεία σε όλη τη χώρα.

Η λίστα με τα «λουκέτα»:

– Eμπορικά κέντρα- Μπαρ- καφέ και καφετέριες- Όλη η εστιάση εκτός από delivery και τα take away- Οι αθλητικές εγκαταστάσεις εκτός από τους ανοιχτούς χώρους- Κλείνουν τα κέντρα αισθητικής- Παραμένουν ανοιχτά τα τρόφιμα, τα σούπερ μάρκετ- Ανοιχτά τα φαρμακεία και οι φούρνοι.

Κλείνοντας, ο κ. Τσιόδρας επανέλαβε ότι «σήμερα και μετά από ομόφωνη εισήγηση της επιτροπής επεκτείνουμε τα προληπτικά μέτρα αντιμετώπισης να μην έχουμε μεγαλύτερη διασπορά. Το κάνουμε για δύο λόγους: Παρουσιάστηκαν νέα κρούσματα σε διαφορετικές περιοχές της χώρας Τα μέτρα περιορισμού και αυτοπεριορισμού δεν τηρούνται. Θα πω ξανά ότι δίνουμε μία μάχη, που θα κριθεί από το κατά πόσο θα δείξουμε ατομική ευθύνη και συλλογική συνείδηση».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Facebook Pagelike Widget

Στο Twitter

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

ΚΑΙΡΟΣ

booked.net
+15
°
C
+17°
+10°
Αθήνα
Τετάρτη, 18
Πρόγνωση 7 ημερών