ΕΛΛΑΔΑ ΥΓΕΙΑ

Το παράκανε ο τρομολάγνος

Tο παράκανε ο τρομολάγνος

Γιατί ο κύριος Σύψας και άλλες προσωπικότητες (όχι τόσο συμπαθείς στους Ελληνες) έχουν την αυταπάτη ότι τους οφείλουμε τιμή και… «προσκύνηση;» Επειδή η κυβέρνηση έδωσε, χωρίς να ρωτήσει τον λαό, εξουσίες που πηγάζουν από τον λαό σε… λοιμωξιολόγους.
Αυτό το γεγονός, της απονομής εξουσιών, όπως ήταν αναμενόμενο, προκάλεσε κρίσεις… μεγαλείου σε ανθρώπους που (πολύ σωστά και σωτήρια για εκείνους) βρίσκονταν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
Αντί να σεβαστούν τον ρόλο τους και να κάνουν αθόρυβα τη δουλειά τους, άρχισαν να περιφέρονται στους τηλεοπτικούς σταθμούς, να εκφέρουν γνώμη επί παντός επιστητού, να παίρνουν αυτοκρατορική πόζα και να κουνάνε το δάχτυλο σε όλους όσοι δεν σέβονται τις υπερεξουσίες τους και δεν αναγνωρίζουν το δικαίωμά τους να ορίζουν την καθημερινότητα των πολιτών.
Η κοινωνία μας, που αντιμετωπίζει τη μια προσβολή μετά την άλλη και παρακολουθεί με οργή και απέχθεια διαφόρους «αλεξιπτωτιστές» της επικαιρότητας να τη μέμφονται για διάφορα, είδε και τον κύριο Σύψα να κάνει δριμεία κριτική στην Εκκλησία. Είπε σχετικά ο προαναφερθείς: «Η Εκκλησία στο δεύτερο κύμα είναι πολύ κάτω από τις περιστάσεις. Πρέπει να κάνει το καθήκον της. […] Τα γεγονότα που είδαμε δεν τιμούν την Εκκλησία».
Με τα παραπάνω, συν τοις άλλοις, φάνηκε και ο βαθμός άγνοιας του κ. Σύψα για την έννοια της ίδιας της λέξης «Εκκλησία», που δεν είναι μόνο η ιεραρχία του κλήρου, αλλά συνολικά η κοινωνία που ίδρυσε ο Ιησούς Χριστός, η οποία απαρτίζεται από τα πρόσωπα που πιστεύουν σε Εκείνον.
Ο κ. Σύψας ας εξοικειωθεί πρώτα με τη χριστιανοσύνη, ας κάνει σεμνά τη δουλειά του (αν τη γνωρίζει αρκετά) και ας μην κρίνει την Εκκλησία μας, που δεν μπορεί καν να ορίσει.

#UpdatenewsTeam #dimokratianews #newsbreakgr #ellada94_3 #estianewsgr #updatenewsgr #espressonewsgr #updatenewsgr #N24PLUS #RealTime #np2020 #dimokratianews #NikosNote #dimokratianewsgr
#PachilasMediaGroup•

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

ΚΑΙΡΟΣ

booked.net
+15
°
C
+17°
+10°
Αθήνα
Τετάρτη, 18
Πρόγνωση 7 ημερών

Μετάβαση στο περιεχόμενο