ΚΟΣΜΟΣ

Το τραγούδι – αφιέρωση του Τσιόδρα στους Ιταλούς και ο ύμνος κατά του Covid-19 από την Πορτογαλία

Το τραγούδι – αφιέρωση του Τσιόδρα στους Ιταλούς και ο ύμνος κατά του Covid-19 από την Πορτογαλία

ΚΟΣΜΟΣ – UpdatenewsTeam

Προκαλούν ρίγη συγκίνησης

Ένα τραγούδι από το Μπέργκαμο, το “Rinascerò, Rinascerai” αφιέρωσε ο Σωτήρης Τσιόδρας στον ιταλικό λαό. Το τραγουδά ο Roby Facchinetti και   πλαισιώθηκε φωνητικά από κατοίκους του Μπέργκαμο. «θα ξαναγεννηθώ, θα ξαναγεννηθείς. Κι όταν όλα τελειώσουν, θα ξαναδούμε τα αστέρια» λέει στους στίχους του και τα έσοδα του βίντεο κλιπ θα διατεθούν για αγορά ιατρικού εξοπλισμού. Το τραγούδι γράφτηκε από τον Ιταλό συνθέτη και τραγουδιστή Robby Facchinetti, ενώ τους στίχους επιμελήθηκε ο Stefano D’Orazio.

Τα έσοδα από το τραγούδι θα διατεθούν στο νοσοκομείο του Μπέργκαμο, ενός από τα πλέον δοκιμαζόμενα εξαιτίας του Covid-19 στην Ιταλία.

«Δεν είχαμε φανταστεί πως θα μπορούσε να υπάρξει τόσο μεγάλη ανταπόκριση. Σχεδιάζαμε να γράψουμε ένα τραγούδι το οποίο να προσφέρει ελπίδα και να βοηθά τον κόσμο να μετατοπίσει την σκέψη του από την κρίση, έστω και για λίγα λεπτά, αλλά ποτέ δεν πιστεύαμε ότι θα έπιανε αυτά τα εκπληκτικά νούμερα», δήλωσε στο Billborad ο ερμηνευτής του τραγουδιού Robby Facchinetti, ο οποίος έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στο Μπέργκαμο και συμπλήρωσε: «Έχουμε λάβει μηνύματα από ασθενείς που νοσηλεύονται οι οποίοι μας λένε πως ακούνε το τραγούδι και κλαίνε και πως αυτό ήταν το φάρμακο που χρειάζονταν».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Facebook Pagelike Widget

Στο Twitter

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

ΚΑΙΡΟΣ

booked.net
+15
°
C
+17°
+10°
Αθήνα
Τετάρτη, 18
Πρόγνωση 7 ημερών